Stor fart i kommunereformen - 110 utreder nå

Kommunestruktur. Kommunereformen er vedtatt i Stortinget. Fra høsten må alle kommuner utrede sammenslåing. 110 er i gang allerede – nesten dobbelt så mange som i april.
Kommunal-Rapport.no vil gjennom hele kommunereformen ha et oppdatert kart over den faktiske statusen i reformprosessen for hver enkelt kommune. Litt lenger ned på siden finner du et klikkbart kart med oppdatert informasjon.

Kommunekartet på Kommunal-Rapport.no viser status for sammenslåingsprosessen i hver enkelt kommune. Kartet vil bli oppdatert månedlig.

Denne oppdateringen av kartet er basert på en ordførerundersøkelse vi gjennomførte rett etter at kommunalminister Jan Tore Sanner (H) la fram regjeringens forslag til kommunereform. Og i tillegg på gjennomgang av lokale medier.

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.