Barnevernleder og Øygards bror i retten

Politikk. Rolv Kristen Øygard skal onsdag forklare seg på nytt i rettsprosessen mot broren. Representanter for politi og barnevern skal også i vitneboksen.
ktor Thorbjørn Klundseter og Forsvarer Mette Yvonne Larsen etter rettsmøte i ankesaken mot Rune Øygard. Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix

Onsdag blir den nest siste dagen med bevisførsel i Eidsivating lagmannsretts behandling av overgrepsanklagene mot tidligere Vågå-ordfører Rune Øygard. Broren er ordfører for Senterpartiet i Skjåk kommune.

I tingretten forklarte han blant annet at det var vanlig hjemmefra å si at «jeg er glad i deg» og «du er jenta mi» og å være naken betyr egentlig å være lettkledd, ifølge Øygard. Men han likte ikke den intime og seksualiserte kommunikasjonen lillebroren har hatt med jenta på internett.

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om
Emner

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.