Drøfter sluttavtale

Økonomi. Ordfører Kai Henriksen (H) i Rana bekrefter at kommunen er i dialog om sluttavtale med rådmann, som ble løst fra sin åremålskontrakt i mai.
Ordfører Kai Henriksen (H) ønsker ikke å svare på spørsmål om forhandlingene om sluttavtale for tidligere rådmann Sigmund Johnsen. Foto: Magnus Knutsen Bjørke

22. mai vedtok et flertall i kommunestyret å bryte åremålskontrakten med daværende rådmann Sigmund Johnsen, som var tiltalt for korrupsjon og skulle møte i Rana tingrett et par uker senere. I tingretten ble Johnsen blankt frifunnet, og dommen ble ikke anket.

Ordfører Henriksen sa den gang til kommunal-rapport.no at langvarig mistillit og vanskelig samarbeidsklima var bakgrunnen for at rådmannen måtte gå, og at det var nødvendig å få avklart ledelsessituasjonen i kommunen.

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.