Enige om å be om politisk hjelp

Ledelse. Partene i lærerkonflikten skal være enige om å be regjeringen bidra til å løse konflikten, får Kommunal-Rapport.no opplyst.
Partene i lærerkonflikten skal være enige om å be regjeringen og Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen bidra til en løsning. Arkivfoto: Berit Almendingen

Sonderingene mellom KS og lærerorganisasjonene pågår i flere parallelle møter i formiddag. Etter lunsj skal forhandlingslederne samles mer formelt.

Partene skal allerede ha blitt enige om å rette en felles henvendelse til regjeringen for å be om politiske bidrag til å løse konflikten, ifølge sentrale kilder Kommunal-rapport.no har snakket med. Hva de skal be regjeringen bidra med, er ennå ikke avklart, men det skal være bidrag «knyttet til avtalen».

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.