Sandbakken til KS

Administrasjon. Dag-Henrik Sandbakken (Sp) går fra stillingen som statssekretær i Kommunaldepartementet til å få ansvaret for folkevalgtopplæringen i KS.
Dag-Henrik Sandbakken blir fagsjef i KS. Arkivfoto

Dag-Henrik Sandbakken ble takket av som statssekretær for Liv Signe Navarsete fredag. I dag ble det klart at han skal begynne som fagsjef i KS. Hans hovedansvar blir KS' folkevalgtprogram. Fram mot kommunevalget i 2015 skal han utvikle det nye programmet for opplæring av folkevalgte i kommuner og fylkeskommuner. Folkevalgtprogrammet er et sentralt tilbud til alle lokalt folkevalgte.

– Etter mer enn sju år som statssekretær, er jeg glad for at jeg kan bruke mye av det jeg har lært til å jobbe med å utvikle KS’ opplæring av lokalt folkevalgte. Det er en veldig krevende jobb å være lokalpolitiker, med stort ansvar for velferdsoppgaver som angår hele befolkningen, sier Sandbakken til Kommunal-Rapport.no.

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.