Kan innbyggeraksjon stoppe sammenslåing?

Bernt svarer. Utgangspunktet er her klart nok at Stortingets vedtak gjelder, mener jussprofessor Jan Fridthjof Bernt om hvorvidt innbyggerforslag kan få en vedtatt kommunesammenslåing opp på det lokale sakskartet igjen.
Jan Fridthjof Bernt. Arkivfoto: Terje Lien

SPØRSMÅL:

I vår kommune er det nå en aksjon på gang for å gå omgjort vedtaket om sammenslåing med nabokommune.

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.