– Må ikke gjøre grensene mellom rådmann og ordfører utydelige

Bernt svarer. At rådmannen kalte inn kommunestyret og tillitsvalgte til seminar ligger klart utenfor rådmannens kompetanse, mener professor Jan Fridthjof Bernt.
Jan Fridthjof Bernt Foto: Magnus Knutsen Bjørke

SPØRSMÅL:

Rådmannen inviterte kommunestyret, tillitsvalgte og frivillige lag og foreninger til «dialogseminar». Møtet gikk over en hel dag og ble avholdt på en dato som i kommunens møteplan var satt opp med kommunestyremøte.

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.