Slutt for oppgaveutvalg?

Bernt svarer. Ny kommunelov reiser spørsmål om hvordan man skal opprette et utvalg.
Oppgaveutvalg må opprettes etter bestemmelsene i § 5–7 om utvalg i kommuneloven, og ellers følge de generelle reglene om saksbehandlingen i slike, skriver Jan Fridthjof Bernt. Foto: Magnus Knutsen Bjørke

SPØRSMÅL: Er det ikke lenger mulig å danne et oppgaveutvalg?

Regjeringen hadde følgende på sin hjemmeside når det gjelder oppgaveutvalg: Oppgaveutvalg (Siden er nå fjernet, red anmerk.).

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.