Ny stilling

Ivar Nærva som er rådmann i Rygge er ansatt som prosjektleder i «Nye Moss kommune». Prosjektlederen skal lede arbeidet fram til Stortinget har sagt sitt. Åsmund Rådahl blir konstituert rådmann i Rygge så lenge Nævra innehar prosjektlederjobben.

Jon Henrik Solhei er ansatt som ny kultursjef i Ullensaker. Solhei kommer fra stillingen som kultursjef i Nannestad.

Ståle Olsen har startet i stillingen som plan- og driftssjef i Hægebostad der han skal være leder for tekniske tjenester, landbruk og næring. Olsen kommer fra stillingen som næringssjef i Lyngdal.

Lillian Nærem er ansatt som ny skolesjef i Rana. Hun gikk nylig av på dagen som rådmann i Hurdal. Tidligere har Nærem blant annet jobbet som rådmann i Gildeskål og driftssjef i Gamvik.

Morten Vevatne er tilsatt som ny oppvekstsjef i Odda. Vevatne er nå rektor på Husnes ungdomsskole.

Bente Moen er ansatt i stillingen som helse- og omsorgssjef i Porsanger kommune. Moen har fungert som helse- og omsorgssjef, etter at Therese Thomassen sa opp sin stilling. Tidligere har Moen hatt stillingen som pleie- og omsorgsleder i Porsanger.

Camilla Sæbjørnsen er ansatt som kultursjef i Ås kommune. Sæbjørnsen jobber nå som driftsleder ved Studentsamskipnaden i Ås.

Iren Ramsøy er ansatt som ny kommunalsjef for helse og omsorg i Sel kommune. Ramsøy kommer fra jobben som samhandlingssjef ved Helgelandssykehuset HF.

Anne Spånem er ansatt som kommunikasjonssjef i Skien kommune. Spånem kommer fra jobben som kommunikasjonssjef hos Fylkesmannen i Telemark.

Tove Nornes er ansatt som ny oppvekstleder i Gamvik. Nornes har vært konstituert i stillingen siden 1. august.

Trine Samuelsberg er ansatt som kommunaldirektør på Byrådsavdeling for barnehage, skole og idrett i Bergen. Samuelsberg kommer fra stillingen som direktør for kunnskap og kompetanseheving i Private Barnehagers Landsforbund (PBL).

Delta i debatten

Vi overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!