Symbolhandling fra Eidsvoll til Paris

Energi og miljø. Elleve ordførere, fra Gratangen i nord til Seljord i sør, var i går samlet i Eidsvollsbygningen for å skrive under et opprop for et mer bærekraftig samfunn. Til sammen 159 ordførere har undertegnet oppropet, som skal sendes til klimatoppmøtet i Paris.
Einige og tro til Dovre faller. I alle fall enige om at et bærekraftig samfunn er veien å gå. F.v.: Harald Espelund (Frp) i Ullensaker, John Harry Skoglund (Ap) i Fet, Anders Østensen (Ap) i Gjerdrum, Ronny Grindstein (Sp) i Gratangen, Jon Svartdal (KrF) i Seljord, Runar Bålsrud (V) i Hurdal, Nils Røhne (Ap) i Stange, Einar Madsen (Ap) i Eidsvoll, Niels Rolsdorph (H) i Grue, Ragnhild Aashaug (Sp) i Tolga og varaordfører Ole Kristian Kaurstad (Ap) i Nes i Akershus. Foto: Britt Glosvik

HURDAL/EIDSVOLL

Det var selveste rikssalen i Eidsvollsbygningen som var åsted da de elleve ordførerne én og én gikk fram på podiet for å underskrive klimaoppropet med fjærpenn.

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.