Akershus satser på rene tanker

Energi og miljø. 3. juli åpner en ny fyllestasjon for hydrogenbiler på Gardermoen. Men tallet på stasjoner øker ikke.
Akershus fylkeskommune eier én av de 21 hydrogenbilene som ruller rundt i Oslo og Akershus. Men foreløpig må bilen holde seg i distriktet. Fyllestasjonene for slike biler ligger alle i østlandsområdet. Foto: Britt Glosvik

Oslo kommune og Akershus fylkeskommune har som felles politiske mål å halvere klimautslippene innen 2030. De ønsker å være blant verdens ledende regioner for utprøving og tidlig bruk av hydrogen til transport.

Derfor vedtok Akershus fylkesting i fjor høst en egen hydrogenstrategi.

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.