Hva Harald Furre lærte da regnet fosset ned

Energi og miljø. Kommunens hjemmeside er ikke den viktigste i folks liv, mener ordføreren i Kristiansand.
Tenk på hva som kan skje, vær forberedt, vær proaktiv og sørg for å koordinere godt med andre offentlige aktører for å nå ut på en god måte når krisen kommer, sa ordfører Harald Furre (H) i Kristiansand under KLPs klimakonferanse i Oslo onsdag. Foto: Magnus Knutsen Bjørke

Ordfører Harald Furre (H) i Kristiansand var invitert til KLPs klimakonferanse i Oslo onsdag for å fortelle om erfaringene han og kommunen har gjort seg etter at de i 2017 ble rammet av flom.

I månedsskiftet september/oktober i 2017 sørget to etterfølgende lavtrykk for 300 mm nedbør i løpet av tre dager. Det resulterte anslagsvis i 2.200 skademeldinger til en verdi av et hundretalls millioner kroner på Sørlandet. De store vannmengdene påførte sørlandsbyen store skader.

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.