NVE: Ingen grunn til å gjøre om vedtak for Vardafjellet

Energi og miljø. Klager fra Sandnes kommune og 54 naboer til Vardafjellet vindkraftverk får null gehør hos NVE.
«Vi kan ikke se at noen av klagene gir grunnlag for å omgjøre våre vedtak i saken som gjelder Vardafjellet vindkraftverk», skriver NVE, som nå har vurdert klager fra Sandnes kommune og naboer til det planlagte kraftverket. Illustrasjonfoto: Colourbox.com

Det var i oktober at både Sandnes kommune og advokatfirmaet Kluge sendte klager til NVE på planene for Vardafjellet vindkraftverk. Kluge representerer ifølge klagesvaret fra NVE 54 personer som er naboer til det planlagte kraftverket.

Klagene gjelder konsesjonsvedtaket som ble fattet i 2017 og vedtaket om godkjennelse av detaljplanen / miljø-, transport- og anleggsplan (MTA-plan).

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.