Inviterer innbyggere til å teste ut en bilfri hverdag

Energi og miljø. Asker går nye veier for å redusere privatbilismen. Nå inviterer kommunen til deltakelse i et pilotprosjekt hvor innbyggere skal teste ulike løsninger som gjør det enklere å klare seg uten bil i hverdagen. 
Bor du i Slemmestad og er villig til i størst mulig grad å erstatte privatbil med sykkel, kan du bidra i kommunens arbeid med å redusere bilbruken i dette området av Asker. Illustrasjonsfoto: Fotolia, Adobe Stock

«Bor du i Slemmestad og har lyst på en utfordring? Da kan du bli med på vårt nye pilotprosjekt!»

Slik åpner meldingen til de av kommunens innbyggere som bor i det området av Asker som heter Slemmestad. Utfordringen det siktes til er å teste ut en bilfri hverdag i mars og april i år, med hederlig unntak for påsken.

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om

Delta i debatten

Vi overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!