– Kan aldri helt sikre seg

Etikk. Direktør Marit Forseth i Oslo kommune vil ikke være konkret på hva som bør bli konsekvensen av at en direktør i hennes etat har deltatt i ulovlige pokerturneringer i hovedstaden. 
– Jeg tror ikke at dette er siste sak vi ser. Men det er ikke fordi kommunen ikke jobber godt, men fordi det av og til er enkeltpersoner som gjør feil. Det vil sikkert komme saker igjen. Det er viktig å legge et godt grunnlag med etiske retningslinjer, sier Bente Stenberg-Nilsen, som er avdelingsdirektør for arbeidsliv stab og analyse i KS. Illustrasjonsfoto: Colourbox.com

– Jeg ser at Gunnar er oppriktig lei seg og setter pris på at han beklager og sier at det ikke skal gjenta seg, sier Marit Forseth, som er direktør for Utviklings- og kompetanseetaten i Oslo kommune.

En direktør i Oslo kommune med ansvar for å bekjempe svart økonomi har deltatt i ulovlige pokerturneringer i hovedstaden, ifølge Aftenposten. Det er avdekket at innkjøpssjef Gunnar Wedde, som i årevis har frontet Oslo kommunes kamp mot arbeidslivskriminalitet og svart arbeid, har deltatt i en ulovlig pokerklubb.

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om

Delta i debatten

Vi overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!