Ny strategi skal få flere flyktninger i arbeid

Flyktninger og integrering. Bedre norskopplæring, mer formell utdanning og kvalifisering for arbeid, er integreringsminister Jan Tore Sanners (H) medisin mot arbeidsledighet og utenforskap.
Radwan Baki (f.v.) og Robel Tekeste Haile er blant de 18 elevene som nå utdanner seg til tømrere gjennom et nytt tilbud i Oslo. Mandag møtte de Oslo-byråd Tone Tellebvik Dahl (Ap) og integreringsminister Jan Tore Sanner. Foto: Terje Lien

– Veien til integrering går gjennom kunnskap. Vi skal tydelig prioritere utdanning, kvalifisering og kompetanse, og det starter i barnehagen, sa statsråd Jan Tore Sanner da han i dag, mandag, la fram regjeringens nye integreringsstrategi.

Presentasjonen var lagt til Hellerud videregående skole i Oslo, og inkluderte foruten Sanner også statsminister Erna Solberg (H), finansminister Siv Jensen (Frp) og kulturminister Trine Skei Grande (V).

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om

Delta i debatten

Vi overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!