Hemmelige opptak i håndhilser-saken

Jus. En fatwa og hemmelige lydopptak er temaer når partene i håndhilser-saken møter Diskrimineringsnemnda 23. oktober.
Andelen elever med minoritetsbakgrunn er så høy i Oslo at det er grovt av Oslo kommune å si at de aller fleste elever synes at det er diskriminerende og respektløst å ikke håndhilse på kvinner, mener Organisasjon Mot Offentlig Diskriminering (OMOD). Foto: Scanpix Denmark/Henning Hjort

Diskrimineringsnemnda skal ta stilling til om en muslimsk mann ble diskriminert da han før jul ikke fikk fornyet praksisplassen som Nav betalte ved Ekeberg skole i Oslo. Årsaken er at han på grunn av sin religion ikke ville håndhilse på kvinner.

Nemnda sitter i Bergen, og partene skal legge fram sine synspunkter på telefon.

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.