Innfører betaling per artikkel

Fra redaksjonen. Fra i dag, mandag, kan også de som ikke abonnerer på Kommunal Rapport lese alle artikler på nettstedet. Avisa innfører betaling per artikkel.

Det er første gang Kommunal Rapport tester ut betaling per artikkel. Hver dag publiserer redaksjonen flere artikler som kun er for abonnenter. Disse blir nå tilgjengelige for alle andre. Prisen per artikkel blir i første omgang 19 kroner. Å abonnere koster rundt 6 kroner dagen.

Når du skal kjøpe en artikkel for første gang får du to valg. Du kan registre deg via Facebook eller kjøpe tilgang som uregistrert bruker.

Om du velger å registrere deg med Facebook får du muligheten til å lagre artikkelkjøpene i et arkiv, og du kan angre kjøpet i inntil 30 minutter etter transaksjonen.

Bruker du angrefunksjonen ber vi om tilbakemelding. Da er det verdt å merke seg at pengene ikke blir returnert til bankkonto, men satt inn på en artikkelkonto slik at du kan kjøpe andre artikler, enten hos oss eller andre som bruker vår leverandør Partikkel.

Kjøper du tilgang som uregistrert mister du muligheten til å bygge deg opp et arkiv og muligheten til å angre kjøpet.

Selve betalingen kan du foreta med enten Vipps, mCash eller Paypal, alt etter hva som passer deg best.  Hele registeringene tar ikke mer enn noen få minutter den første gangen, deretter er det bare å klikke seg inn på de sakene du er interessert i så lenge du er logget inn med Facebook.

- Stadig oftere blir vi kontaktet av lesere som ønsker tilgang til en sak eller to. Med mikrobetaling, både registret og uregistrert, håper vi at også de som ikke er abonnenter opplever oss som mer tilgjengelig, sier produktsjef Henning Aarset i Kommunal Rapport, som har hatt det praktiske ansvaret for å innføre løsningen.

 

Flere artikler om

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.