Slutter etter 18 år

Fra redaksjonen. Utviklingsredaktør Ole Petter Pedersen slutter i Kommunal Rapport.
– Det er bare å gratulere TU.no med en god ansettelse, sier ansvarlig redaktør/adm.dir. Britt Sofie Hestvik i Kommunal Rapport når det nå er klart at utviklingsredaktør Ole Petter Pedersen utpå vinteren skal bli redaktør i TU.no. Foto: Magnus Knutsen Bjørke

Pedersen har hele 18 år i Kommunal Rapport bak seg, og har særlig jobbet med kommuneøkonomi og målingen Kommunebarometeret. Nå har han takket ja til stillingen som redaktør for TU.no.

– Journalistikken jeg har fått være med på i Kommunal Rapport har vært av stor betydning for Kommune-Norge. Det har vært et stort privilegium å få være en del av en så faglig sterk redaksjon. Ikke minst er det viktig at Kommunal Rapport fortsetter med sin digitale utvikling, hvor Kommunebarometeret bare er ett av flere viktige redaksjonelle tilbud, sier Pedersen.

Ansvarlig redaktør i Kommunal Rapport, Britt Sofie Hestvik skulle gjerne hatt med Pedersen videre.

– Det er synd at Ole Petter ikke skal være med på alt det interessante vi har foran oss i Kommunal Rapport. Han har bidratt veldig godt her og jeg skulle gjerne fortsatt det gode samarbeidet vårt. Slik blir det ikke: Vi i Kommunal Rapport skal sette dagsorden og utvikle oss videre uten Ole Petter på laget. Om kort tid vil jeg lyse ut stillingen som utviklingsredaktør, sier Hestvik.

Flere artikler om

Delta i debatten

Vi overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!