Avviser økonomisk motiv i Tolga-saken

Helse. Tolga-ordfører Ragnhild Aashaug (Sp) avviser at det lå noe økonomisk motiv bak at kommunen doblet antallet psykisk utviklingshemmete.  
- Jeg kan ikke be om unnskyldning før jeg vet hva jeg skal be om unnskyldning for. Men jeg beklager veldig hvis gutta opplever det som om kommune ikke har villet dem vel, sa ordfører Ragnhild Aashaug (Sp) i Debatten på NRK torsdag. Arkivfoto.

– Det er veldig alvorlig at VG kynisk setter dette i sammenheng. Dette er helt tatt ut av sin sammenheng, sa hun i en fjernsynsdebatt i går kveld, ifølge NRK.no.

Historien om de tre brødrene som sto fram i VG lørdag, har fått mange til å reagere. Uvitende hadde de blitt registrert som psykisk utviklingshemmede, noe som har gitt Tolga kommune økte inntekter over flere år.

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.