Ordfører Ragnhild Aashaug fikk et enstemmig kommunestyremøte med seg på å bestille en forvaltningsrevisjon av tjenesten for funksjonshemmede. Foto: Tolga kommune
Ordfører Ragnhild Aashaug fikk et enstemmig kommunestyremøte med seg på å bestille en forvaltningsrevisjon av tjenesten for funksjonshemmede. Foto: Tolga kommuneTolga kommune
Denne artikkelen er over ett år gammel. Den kan inneholde utdatert informasjon.

Ordfører ønsker ingen jakt på syndebukker

– Dette handler ikke om at vi skal lete etter noen syndebukk, sa ordfører Ragnhild Aashaug da kommunestyret i Tolga mandag kveld vedtok å be om gransking av tjenesten for funksjonshemmede i kommunen.

Vedtaket ble enstemmig fattet og det betyr at det nå skal gjennomføres en forvaltningsrevisjon for tjenesten for de funksjonshemmete av det interkommunale revisjonsselskapet.

– Vi er veldig opptatte av at vi er vårt ansvar bevisst. Vi skal komme til bunns i dette her, vi skal rydde opp. Som kontrollutvalglederen sa før i dag, selv om det kan virke som om vi er en kommune med «træl» akkurat nå, er vi en kommune med «tæl» som vil ta tak i dette, sa ordfører Ragnhild Aashaug under starten på møtet.