Utskjelt sykehjem lokker sykepleiere med bonus

Helse. Grue kommune tar grep etter omfattende kritikk av Grue sykehjem. 
En bonus skal lokke sykepleiere til omstridt sykehjem. Illustrasjonsfoto Magnus Knutsen Bjørke

Grue sykehjem kom i hardt vær etter at pårørende fortalte om ukultur blant ansatte, og uverdig behandling av deres nærmeste som var pasienter. Blant annet fortalte en pårørende til NRK at hans demente far ble bedt om å begynne med bleie da han ble lagt inn på sykehjemmet.

Kritikken toppet seg da eldreminister Åse Michaelsen (Frp) refset lokalpolitikerne i Grue med påstander om at det ikke er ressurser og penger det skorter på i Grue, men dårlig lederskap og dårlige holdninger.

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.