Her er de største leverandørene

Innkjøp. Nok en gang har Kommunal Rapport laget den unike lista over leverandørene til kommuner og fylkeskommuner. Sjekk hvem som er størst blant Kommune-Norges leverandører i den nyeste oversikten som vi publiserer i dag.
Også i år troner KLP på toppen, men mange andre har fått ny plassering. Sjekk listen og se hvem som er på topp 100-listen. Foto: Henning Aarset

Kommunal Rapport har for tredje gang laget oversikt over de største leverandørene. Vi gir deg oversikt over hvem de er og hvor mye de har fakturert kommune-Norge for.

Les også: Metoden bak Leverandørdatabasen

Utgangspunktet for topp 100-listen vi presenterer her er til sammen 94.389 navngitte leverandører som har fakturert kommune-Norge for nesten 127 milliarder kroner i regnskapsåret 2014. Den fullstendige oversikten over samtlige leverandører finner du her (separat database som krever egen innlogging).

Se de 100 største


 

Flere artikler om

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.