Beordrer kommune til å legge fram bevis

Innkjøp. For tredje gang beordrer tingretten kommunen til å legge fram dokumenter som skal belyse habilitet og mulige brudd på anbudsreglene. 
– Vi legger fram det vi har, vi kan ikke trylle, sier rådmann Morten Sandbakken. Foto: Herøyfjerdingen v/Svein Lundestad.

Rådmann Morten Sandbakken i Herøy kommune i Nordland opplyser til Kommunal Rapport at kommunen anker på flere av punktene i kjennelsen fra Alstahaug tingrett, som ble avsagt 18. januar. Han mener kommunen har gitt innsyn i all tilgjengelig dokumentasjon i forbindelse med søksmålet Herøy er utsatt for.

– Vi legger fram det vi har, vi kan ikke trylle, sier han.

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.