Trakk krav om databeslag

Innkjøp. Lenvik kommune trakk kravet om beslag i private datamaskiner og kopi av kommunale dokumenter i Senja tingrett mandag.
Lenvik-rådmann Bjørn Fredriksen ba retten om adgang til å ta beslag i private datamaskiner og kopi av kommunale dokumenter, men måtte gi tapt da partene møttes i Senja tingrett mandag. Foto: Lisa Rypeng

Lenvik kommune sa at de ikke kunne finne saksmappen om helsekjøpsaken (se faktaboks).  

Men tidligere innkjøpssjef Tor-Arne Selvli tok kopi av den forsvunne digitale saksmappen da han gikk ut i sykemelding i fjor, og overleverte den til kontrollutvalget i februar, etter at revisjonsrapporten kom.  

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om
Emner

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.