Eks-rådmann blir ikke suspendert

Innkjøp. Lenvik kommune etterforskes for korrupsjon, men rådmannen mener det ikke er grunnlag for å suspendere involverte ansatte i helsekjøpsaken. – Feigt av rådmannen, mener lokalpolitiker Jasmin Agovic-Nordaas.
Kommunestyrerepresentant Jasmin Agovic-Nordaas er rystet over at ny rådmann i Lenvik ikke vil suspendere eks-rådmann. Foto: Lisa Rypeng

I kommunestyremøtet torsdag hadde politikerne valget: Ta rådmann Bjørn Fredriksens konklusjon til etterretning eller stille mistillitsforslag mot rådmannen. Politikerne vedtok å ta rådmannens konklusjon til etterretning.

Påtaleansvarlig hos Økoteamet i Troms politidistrikt bekreftet nylig overfor Kommunal Rapport at politiet etterforsker Lenvik kommune for overtredelser av alvorlige bestemmelser i straffeloven, som korrupsjon og økonomisk utroskap.

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Emner

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.