Slår tilbake mot varslet søksmål

Innkjøp. Omsorgsfirmaet Bo og Bistand har varslet søksmål mot Lenvik kommune etter helsekjøpsaken. Kommunen slår hardt tilbake.
Erstatningskravet fra Bo og bistand avvises av Lenvik kommune, her representert ved kommunalsjefene Bente J. Karlsen og Rune Hoholm i kommunens strategiske ledelse. Bildet er tatt ved en tidligere anledning. Foto: Lisa Rypeng

For tre uker siden sendte advokat Jens Johan Hjort Lenvik kommune et varsel om søksmål på vegne av sin klient Bo og Bistand AS. Varselet kommer i kjølvannet av helsekjøpsaken, der Lenvik kommune tildelte millionoppdrag til et firma der rådmannens sønn var involvert.

Bo og Bistand AS mener at de ble urettmessig forbigått ved tre tilfeller, og har varslet at de vil kreve et større beløp i erstatning.

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.