Kritiserte kommunens vaktbikkje

Jus. Tidligere Lenvik-rådmann fikk kritikk for brudd på habilitetsreglene. Slo tilbake med kritikk av kommunens kontrollorganer.
– Jeg er overhodet ikke harm, uttalte tidligere Lenvik-rådmann Margrethe Hagerupsen under sin redegjørelse om brudd på habilitetsreglene. Foto: Lisa Rypeng

LENVIK

Det ble tilspisset stemning mellom kommunens kontrollorganer og rådmannen torsdag da tidligere Lenvik-rådmann Margrethe Hagerupsen – med støtte fra ordfører Geir-Inge Sivertsen (H), redegjorde for hvorfor ektefellen til en kommunalsjef tidligere i år ble tildelt stillingen som ruskonsulent. Stillingen ble ikke utlyst internt og eksternt.

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.