Rådmann krevde nesten to millioner i etterlønn - fikk null

Jus. Rådmann hadde 18 måneders etterlønnsavtale, ble så tilbudt lønn i 12 måneder, men endte opp med ingenting.
Retten mener Heidi Vildskog burde ha ventet med å si opp rådmannsjobben til det var klart hvem som skulle bli rådmann i den nye sammenslåtte kommunen. Arkivfoto: Magnus Knutsen Bjørke

Tidligere rådmann Heidi Vildskog i Spydeberg har ikke rett på etterlønn. Det har Heggen og Frøland tingrett kommet til etter at Vildskog stevnet kommunen og krevde i underkant av 2 millioner kroner i etterlønn og studiestøtte. 

Spydeberg skal sammen med Askim, Eidsberg, Hobøl og Trøgstad slå seg sammen til Indre Østfold kommune fra 1. januar 2020. Vildskog hadde som en del av sin arbeidsavtale et punkt om etterlønn knyttet til kommunereformen. Her heter det blant annet at:

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.