Retten stoppet kontraktstildeling

Jus. Drammen får inntil videre ikke lov til å tildele kontrakt i en konkurranse om praktisk bistand til eldre og syke etter å ha tapt i to rettsinstanser.
En god kjennelse, mener advokat Marianne Dragsten som har ført saken for Seniorstøtten AS og Gråstein Seniorservice AS. Arkivfoto: Terje Lien

Selskapene Seniorstøtten AS og Gråstein Seniorservice AS ble avvist fra en konkurranse Drammen kommune holder om å gi praktisk bistand til eldre og syke som etter vedtak fra kommunen, har fått innvilget hjelp til rengjøring i hjemmet, innkjøp av dagligvarer og liknende tjenester. Konkurransen de to selskapene ville være med i, er en konkurranse om konsesjon for å kunne tilby slike praktiske tjenester.

Konsesjonskontrakten har en estimert verdi på ca. 14,5 millioner kroner, heter det i en kjennelse fra Borgarting lagmannsrett.

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.