Pensjon på anbud: – Ikke foretatt juridisk vurdering

Jus. Vestland fylkeskommune legger ut sin pensjonsløsning til de ansatte på anbud neste år, men unnlater å ta stilling til om det er anbudsplikt.
Nye Vestland planlegger å kjøre anbudsprosess på de ansattes pensjonsløsning, Fylkesrådmann Rune Haugsdal og hans stab vil knytte til seg en ekstern forsikringsmekler for bistand. Foto: Morten Wanvik, Hordaland fylkeskommune

Vestland fylkeskommune planlegger å anbudsutsette pensjonsløsningen til de ansatte. På spørsmål om de gjør dette fordi de vurderer at det er anbudsplikt, svarer fylkesrådmann Rune Haugsdal i en e-post:

«Vi går ut på anbud, men har ikke foretatt noen juridisk vurdering av om vi er forpliktet til dette. Vi støtter oss til regelverket for offentlige anskaffelser og vil evaluere de tilbudene vi måtte få og tildele avtalen til den leverandøren som har det beste tilbudet.»

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om

Delta i debatten

Vi overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!