Kina-reiser kan havne hos Fylkesmannen

Jus. Ordfører Rune Rafaelsen (Ap) i Sør-Varanger har brukt kommunens midler på Kina-reiser. – Sløsing med tid og ressurser, mener kommunestyrepresentant.
Ordfører Rune Rafaelsen (Ap) i Sør-Varanger kommune har de siste årene dratt på gjentatte turer til Kina. Nå krever opposisjonen kontroll av lovligheten til det siste vedtaket der ordføreren får tildelt penger til Kina-tur. Foto: Sør-Varanger kommune

Ordfører Rune Rafaelsen (Ap) i Sør-Varanger får sterk kritikk av opposisjonen for bruk av kommunens midler til Kina-reiser. Det skriver iFinnmark.

Ordføreren har de siste årene dratt på gjentatte besøk til Kina. Ifølge lokalavisa har ordføreren anvendt kommunens penger på turene og selv deltatt i behandlingen av søknaden om penger til reisene. Den siste bevilgningen fra det lokale næringsfondet til ordføreren var på 250.000 kroner, ifølge iFinnmark.

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.