Her er innleggene fra barometerkonferansen

Kommunebarometeret. Her finner du videointervjuer med innlederne og lysarkene som ble brukt under Kommunal Rapports konferanse om målinger og Kommunebarometeret i går, torsdag. Åpent også for ikke-abonnenter.

Prosessveileder Bente Larssen, Fylkesmannen i Finnmark. Se lysarkene hennes her.

Rådmann i Høylandet Liv Elden Djokoto. Se lysarkene hennes her.

Rådmann i Halden Gudrun Grindaker. Se lysarkene fra hennes presentasjon.

Konsulent Bjørn Brox, Agenda Kaupang. Se lysarkene fra hans presentasjon.

Flere artikler om

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.