Sjekk foredragene fra konferansen om måling

Kommunebarometeret. Her kan du bla igjennom foredragene om måling i Kommune-Norge, som Kommunal Rapport arrangerte onsdag.
Gisle Dahn, rådmann i Sandefjord, mottok heder for å toppe den endelige tabellen i Kommunebarometeret 2016. Vinneren ble avslørt på Kommunal Rapports konferanse om måling i Kommune-Norge. Foto: Magnus Knutsen Bjørke

Disse foredragene er tilgjengelige i PowerPoint-format, og her finner du også link til videoer på YouTube med hvert enkelt foredrag.

Flere artikler om
Emner

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.