Nå kan du stemme på årets modigste

Åpenhet. En spesialrådgiver på Sørlandet og en hjelpepleier i Trøndelag er de to kandidatene til prisen for årets modigste. Nå er det leserne som avgjør hvem som vinner. Sjekk her hvordan du kan avgi stemme.
Ragnar Holvik i Grimstad og Anna Krogstad i Orkdal er de to kandidatene i kåringen Årets modigste i Kommunal Rapports årlige kåring Kommuneprofilen.

Juryen

Britt Sofie Hestvik, ansvarlig redaktør og administrerende direktør i Kommunal Rapport, juryleder.

Tone Holmquist, journalist i Kommunal Rapport.

Bente Larssen, leder i KS’ sentrale rådmannsutvalg, rådmann i Porsanger kommune.

Eva Kvelland, markeds- og kommunikasjonsansvarlig i Stine Sofies Stiftelse, tidligere lokalpolitiker (V).

Dag-Henrik Sandbakken, fagsjef i KS for lokaldemokrati og kommuneøkonomi, tidligere ordfører og statssekretær (Sp).

Kommunal Rapport kårer Årets kommuneprofil 2017 i tre kategorier: Hovedprisen Årets kommuneprofil og spesialprisene Årets unge leder og Årets modigste.

Leserne har foreslått kandidater, og en jury har valgt ut to finalister i hver kategori. 

Denne uka presenterer vi de to finalistene i Årets modigste. De to foregående ukene har vi presentert finalistene i de øvrige kategoriene. 

Avstemningen i hver kategori starter så fort finalistene er presentert. Fra i dag kan du stemme på Årets modigste. Send kodeord Modig 1 eller Modig 2 i en tekstmelding til 2377. Hver stemme koster 3 kroner.

Avstemningene pågår fram til mandag 11. desember. Alle vinnerne presenteres i Kommunal Rapports siste ukeavis før jul og i vår nettavis. 

Kriteriene for Årets modigste:  Prisen kan gå til personer i kommuner, fylkeskommuner og kommunale selskaper som har utvist et spesielt mot ved å ta opp ubehagelige saker i egen kommune i form av varsling om mulige kritikkverdige forhold, eller bruk av egen ytringsfrihet for å sette et problem på dagsordenen. Han eller hun må ha løftet fram forhold av samfunnsmessig stor betydning.

Kommunal Rapport deler også ut to andre priser:

Flere artikler om
Emner

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.