Sjekk hvem som ligger an til å bli Årets kommuneprofil

Kommuneprofilen. De tre avstemmingene er i full gang. Sjekk hvordan det ligger an i kampen om å bli Årets kommuneprofil, Årets modigste og Årets unge leder!

Juryen

En jury har plukket ut kandidatene som leserne skal velge blant. Juryen har bestått av:

Britt Sofie Hestvik, ansvarlig redaktør og administrerende direktør i Kommunal Rapport, juryleder.

Tone Holmquist, journalist i Kommunal Rapport.

Bente Larssen, leder i KS’ sentrale rådmannsutvalg, rådmann i Porsanger kommune.

Eva Kvelland, markeds- og kommunikasjonsansvarlig i Stine Sofies Stiftelse, tidligere lokalpolitiker (V).

Dag-Henrik Sandbakken, fagsjef i KS for lokaldemokrati og kommuneøkonomi, tidligere ordfører og statssekretær (Sp).

Kommunal Rapports lesere er de som avgjør hvem som skal motta tre utmerkelser nå før jul:

  • Årets kommuneprofil
  • Årets unge leder
  • Årets modigste

Avstemmingen går fram til og med mandag 11. desember klokka 08.00, og vinnerne blir presentert på nett og i ukeavisa torsdag 14. desember.

Slik ligger det an

Årets kommuneprofil: Rådmann i Valylven Anders Chr. Nørve leder foreløpig avstemmingen om å bli Årets kommuneprofil, et godt stykke foran arkivleder Anne Marie Eliassen.  

Årets unge leder: Kjøkkensjef Espen Sætha ved Sundheim bo og treningssenter i Nord-Fron leder foreløpig denne kåringen. Også her er det et stykke ned til utfordreren enhetsleder Jeanette Karlsen Skogeng ved Balsfjord bo- og servicesenter i Balsfjord. 

Årets modigste: Her er det veldig jevnt. Spesialrådgiver Ragnar Holvik i Grimstad og hjelpepleier Anna Krogstad ligger omtrent likt så langt.

Slik stemmer du

  • Årets kommuneprofil: Send kodeord Profil 1 (for å stemme på Anne Marie Eliassen) eller Profil 2 (for å stemme på Anders Chr. Nørve) i en tekstmelding til 2377.
  • Årets unge leder: Send kodeord Leder 1 (for å stemme på Espen Sætha) eller Leder 2 (for å stemme på Jeanette Karlsen Skogeng) i en tekstmelding til 2377.
  • Årets modigste: Send kodeord Modig 1 (for å stemme på Ragnar Holvik) eller Modig 2 (for å stemme på Anna Krogstad) i en tekstmelding til 2377.
  • Hver stemme koster 3 kroner.
Flere artikler om

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.