Får svar i april

Kommunestruktur. Søknaden om sammenslåing fra Stokke, Andebu og Sandefjord skal behandles i regjeringen i løpet av april, lovet kommunalminister Jan Tore Sanner (H) da han mottok den i dag.
Ordførerne Bjarne Sommerstad (Sp) i Stokke, Bjørn Ole Gleditsch (H) i Sandefjord og Erlend Larsen (H) i Stokke overleverte søknad om sammenslåing til kommunalminister Jan Tore Sanner og statsminister Erna Solberg (H) i dag. Foto: Magnus Bjørke Knutsen

Kommunestyrene i Stokke, Andebu og Sandefjord feiret med en gigantisk marsipankake da de vedtok å søke om sammenslåing i går kveld. Det fikk de også da kommunalminister Jan Tore Sanner (H) og statsminister Erna Solberg (H) tok imot forhandlingsutvalget og rådmennene i dag.

Kommunalministeren lovet delegasjonen fra Vestfold å behandle søknaden raskt i departementet og regjeringen – innen utgangen av april.

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.