Har topplederen klar

Kommunestruktur. Leksvik og Rissa, som trolig blir «nykommune» nummer to etter Sandefjord, har bestemt seg for Rissa-rådmann Vigdis Bolås som toppsjef.
Leksvik-ordfører Einar Strøm (t.v.) og Rissa-ordfører Ove Vollan (H) er fornøyd med å ha avklart hvem som blir rådmann i den nye Fosen-kommunen. Bak statssekretær Jardar Jensen i Kommunaldepartementet. Foto: Magnus K. Bjørke

Fellesnemnda besluttet nylig at Bolås blir prosjektleder for sammenslåingen og dernest rådmann i den nye kommunen, mens dagens Leksvik-rådmann, Kai Terje Dretvik, blir kommuneadvokat når sammenslåingen er gjennomført.

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.