Fortsetter å belønne de som slår seg sammen

Kommunestruktur. Regjeringen vil forlenge tilskuddsordningene til kommuner som velger å slå seg sammen framover, går det fram av kommuneproposisjonen for 2019. - Reformen er ikke over, sier kommunalministeren (OPPDATERT).
Monica Mæland (H) vil fortsatt legge til rette for kommunesammenslåinger. Foto: Magnus Knutsen Bjørke

Forslaget ble lagt fram for Stortinget i dag, tirsdag.

«I dag får kommunene som slår seg sammen utbetalt engangskostnader når at det nasjonale vedtaket blir fattet og reformstøtte når sammenslåingen trer i kraft. Nå vil regjeringen slå sammen engangskostnader og reformstøtte og utbetale dette når sammenslåingen vedtas nasjonalt», skriver Kommunaldepartementet i en pressemelding som omtaler forslaget.

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om

Delta i debatten

Vi overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!