Vestland går for «papirbiter» i fylkesvåpenet

Kommunestruktur. Blandede følelser i fellesnemnda om nytt fylkesvåpen.
Slik kan fylkesvåpenet se ut på fylkeshuset i Leikanger. Hordaland fylkeskommune presiserer at det så langt ikke er tatt stilling til hva slags font som skal brukes. Illustrasjonsfoto: Hordaland fylkeskommune

Flertallet i fellesnemnda for Vestland innstilte denne uka på fylkesvåpenet som tidligere har måttet tåle kritikk, blant annet fra tidligere fylkesordfører i Hordaland, Tom-Christer Nilsen (H). I november i fjor gikk han ut og kalte forslaget til nytt fylkesvåpen for et makkverk og et estetisk gjesp.

– Det står fram som anonymt, og ser eigentleg ut som om ein har lagt saman nokre papirbita, uttalte Nilsen til Kommunal Rapport. 

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.