Skrøt Aps lokalpolitikere opp i skyene

Kommunevalget 2019. Ap-leder Jonas Gahr Støre løftet fram en rekke av partiets ordførere i sin landsmøtetale, og varslet at velferd blir Aps aller viktigste sak i valgkampen.
Partileder Jonas Gahr Støre angrep regjeringens mangel på velferdsreformer i sin landsmøtetale. Foto: Magnus Knutsen Bjørke

– Jeg blir så stolt av det dere får til ute i kommunene våre. Jeg bare lengter etter valgkampen hvor vi kan vise dere fram. Dere, kjære lokalpolitikere, fortjener en varm applaus, sa Støre.

Han trakk fram Bergens som bare lyser ut hele og faste stillinger i helse og omsorg, Skien som bruker innkjøpsmakt til å kreve seriøst arbeidsliv, Ålesund som ansetter flere lærere, Bodø som gir eldre gratis trygghetsalarm, Nittedal og Rennebu som hever kvaliteten på sykehjemsmaten, Trøndelag som utvikler elferjer og Innlandet som lager industri av skogen.

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.