– Byrådsmakt er ikke målet

Kommunevalget 2019. Listetopp Trym Aafløy i Folkeaksjonen nei til mer bompenger (FNB) drømmer ikke om byrådsmakt, men om politisk gjennomslag.

Kommunal Rapport har besøkt Trym Aafløy i Bergen. Han er listetopp for Folkeaksjonen nei mer bompenger (FNB). Partiet har vokst eksplosivt etter at den ytre bomringen kom i april, og får støtte av rundt 20 prosent av bergenserne på siste lokale måling.

- Vårt krav er å fjerne den ytre bomringen og forlengelsen av Bybanen til Åsane, sier Aafløy til Kommunal Rapport.

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.