Sp får trolig ordføreren i Indre Østfold

Kommunevalget 2019. Du skal ikke bli forbauset om Indre Østfolds første ordfører heter Saxe Frøshaug og er fra Senterpartiet. Forhåndsstemmene sender han rett til topps.
Saxe Frøshaug kan nesten ikke tro det han ser da forhåndsstemmene blir offentliggjort. Senterpartiet har nesten 30 prosent av stemmene. Foto: Joakim S. Enger

ASKIM

Det var en forventningsfull stemning i Askim kulturhus da alle partier samlet seg til valgvake i kveld. Lokalavisa Smaalenenes Avis og NRK sørget for at alle politikerne satt tett på hverandre i salen, og jubelen var høy og grønn da de første tallene kom for den nye kommunen Indre Østfold.

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.