Her er det nye ordførerkartet

Kommunevalget 2019. Kommunal Rapport følger forhandlingene om ordførervervet i alle landets kommuner. Her kan du se statusen for forhandlingene, som oppdateres fortløpende. Så langt er 316 ordførere klare.
I bunn av saken finner du et klikkbart kart hvor du kan se detaljer for hver kommune.

Valgresultatet ga klare svar i mange kommuner. Dagen etter valget var 57 ordførere klare, de fleste av dem i kommuner hvor ett parti har flertall alene. Andre steder har måttet gjennom harde forhandlinger.

Snart tre uker etter valget står innbyggerne i 40 kommuner fremdeles uten svar på hvem som blir ordfører de kommende fire årene. 

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.