Her ble det rent flertall

Kommunevalget 2019. Jens Arne Kvello (Sp) og Hans Oskar Devik (Samarbeidspartiet) er landets store valgvinnere. Se flertallskommunene her.
Hans Oskar Devik stilte til valg for Sp i 2015 i Røyrvik og ble ordfører. I år er han ordførerkandidat for Samarbeidspartiet. Foto: Røyrvik kommune

Ordførerkandidat Jens Arne Kvello i Tydal fikk 69,4 prosent av stemmene. Sp sitter allerede med ordføreren, men Ole Bjarne Østby (Sp) stilte ikke til gjenvalg. I Tydal er det to lister, nemlig Sp og Ap, og totalt 500 personer har stemt.

I Røyrvik er det også to lister; Samarbeidslista og Ap. Samarbeidslista fikk 62,4 prosent og Ap 37,6 prosent. Det er 379 stemmeberettigede i Røyrvik og valgprosenten var 75 prosent. Kommunen har avvist å slå seg sammen med noen av naboene i Indre Namdal. 

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.