Kjente fjes inn i lokalpolitikken

Kommunevalget 2019. Du oppnår kanskje ikke den mest elleville kjendisstatusen av å være lokalpolitiker, men det finnes kjendiser som blir lokalpolitikere.
Wasim Zahid er en kjent lege og samfunnsdebattant. Nå engasjerer han seg også i lokalpolitikken i hjemkommunen Bærum. Foto: Aftenposten / NTB scanpix

Vi snakker ikke mange kjendiser i klasse A, men rundt om i landet popper det opp navn mange av oss kjenner på de nye kommune- og bystyrelistene. Blant annet kan NTB opplyse at kjendislegen Wasim Zahid fikk så mange personstemmer at han rykket opp fra 43. til 8. plass på Aps liste i Bærum.

– Det er en enorm ære og tillitserklæring. Jeg tar fatt på vervet med stor ydmykhet, og skal jobbe hardt for å leve opp til forventningene, skriver Wasim Zahid på Facebook.

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.