Ordføreren i Ullensaker med åpen jobbsøknad: – Bare å ta kontakt

Kommunevalget 2019. Alt tyder på at 16 år med Frp-ordfører i Ullensaker er over. Ordføreren er allerede på jobbsøk.
På jobbsøk: Ordfører Tom Staahle (Frp) i Ullensaker har ikke gitt opp å beholde ordførervervet, men han er samtidig på jobbsøk. Foto: Thomas Frigård

– Jeg forholder meg til at jeg er ordfører fram til 15. oktober, men jeg kan ikke sitte rolig og ikke ta noen grep. Det er den kommentaren jeg har til jobbsituasjonen, sier ordfører Tom Staahle (Frp) i Ullensaker.

Siden 2003 har Frp hatt ordføreren i Ullensaker, men i kommunestyrevalget tapte de borgerlige samarbeidspartiene sitt flertall med knappest mulig margin. Rødgrønn side fikk 23 mandater mot 22 på borgerlig side. Staahle har uttalt at hans dør er åpen for alle partier som er villig til å samarbeide om en felles politikk på borgerlig side, og han har ikke gitt opp muligheten for å beholde ordførerkjedet. Men, nylig la han ut en åpen jobbsøknad på LinedIn.

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.