Oslo tilbyr 1,5 millioner for «Snømannen»-innspilling

Kultur. Oslo kommune har vedtatt å bidra med 1,5 millioner kroner dersom filmatiseringen av Jo Nesbøs roman «Snømannen» legges til Norge.

Filmselskapet Working Title har rettighetene til filminnspillingen, som de har vurdert å legge til Stockholm. Sverige har tidligere tilbudt 1,5 millioner svenske kroner til prosjektet, dersom innspillingen legges dit.

Millionstøtten fra Oslo ble vedtatt i bystyret onsdag. Kommunen har også sendt et brev til Working Title, der den argumenterer for hvorfor Harry Hole-filmen bør spilles inn i karakterens hjemby, ifølge Dagbladet.

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.