Samler 13 klassetrinn i samme bygg

Kultur. Akset kultur- og skolesamfunn på Inderøy samler som første kommune i landet hele skoleløpet og legger til kulturhus, bibliotek og kulturskole.

På Akset er ikke kunst og kultur kosefag. Det brukes aktivt i undervisningsopplegget og i skoleutviklingen. Den videregående skolen har både, dans, drama og musikklinje, og kommunen ble kåret til årets kulturskolekommune.

Fleksibel sambruk av lokaler gjør det mulig for alle skoleslagene å ha tilgang på mange typer spesialrom. Inderøy har i underkant av 7000 innbyggere, og Akset gir et bredt kulturtilbud til innbyggerne i trøndelagkommunen.

Flere artikler om

Delta i debatten

Vi overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!