Synger ut etter 25 års forskning på deltid

Ledelse. – Mange av damene som jobber deltid, trenger ikke høyere lønn. Mannen deres tjener godt, og de ønsker tid til barnebarna, sier Fafo-forsker Leif Moland, som har løsningen på heltidsfloken.
Fafo-forsker Leif Moland holdt foredrag på sluttkonferansen til «Sammen om en bedre kommune» i Oslo tirsdag. Flere kommuner har jobbet for mer heltid, men de er langt unna målet om en gjennomsnittlig stillingsstørrelse på 81 prosent. Foto: Berit Almendingen

– Kommunene som har jobbet med deltid, har ikke klart å nå målene, sa Leif Moland, da han presenterte de foreløpige resultatene for «Sammen om en bedre kommune» i Oslo tirsdag.

Trepartssamarbeidet «Sammen om en bedre kommune» var tidligere kommunalminister Liv Signe Navarsetes (Sp) hjertebarn. Målsettingen har vært utvikling av kvalitet og bedre tjenester.

Lese mer?

Jeg er abonnent

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Spørsmål? Kontakt oss på redaksjon@kommunal-rapport.no

Flere artikler om
Emner

Delta i debatten

Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere. Du må bruke ditt fulle navn for å delta i debattene. Debatten vil bli moderert i tråd med de presseetiske regler. Modereringen skjer i etterkant av publiseringen.